pionieren Op de zeebodem

De Pioniersplek

De boerderij en het erf vormen de Pioniersplek met een mooie familiegeschiedenis. Het persoonlijke verhaal van de pioniers en volgende generaties is de basis. De opa en oma van Cees zijn in 1930 als pioniers naar de Wieringermeer getrokken om een nieuw bestaan op te bouwen. Uiteindelijk vestigden zij zich op een boerderij aan de Schelpenbolweg waar nu de Pioniersplek is opgestart. Inmiddels is er een grote inspiratielocatie gerealiseerd om binnen aan de slag te gaan. Huur je eigen (werk)ruimte in stilte, geef een workshop of training, er is veel mogelijk op onze locatie! Maar de Pioniersplek is vooral ook de mooie ruimte buiten: het voedselbos in aanleg (pluk je tussendoortje), de weidse polder om je heen én de beleving van de polder en het bos vanaf het water. Daarnaast willen we bezoekers uitdagen om gezond te leven. We bieden lekkere lokale lunches aan, hebben volop ruimte voor een potje voetbal of tafeltennis en gaan het liefste met elke groep in de kano en op pad!

Ma aike en Cees werken met hart en ziel aan maatschappelijke en organisatievraagstukken. Wij streven ernaar dat iedereen na het bezoek aan onze boerderij sterker en geïnspireerd naar huis gaat. De Pioniersplek is een gezonde omgeving waar nieuwe (duurzame) ideeën tot stand komen, teams samen werken aan vertrouwen en collega's elkaar écht leren kennen.

De Pioniersplek biedt ruimte aan je vergadering of workshop. Of dient als werkplek om alleen of met je team een productieve en actieve dag te hebben.