Maaike Kooy-Esselink
Vóór mijn werk als adviseur voor GGD Fryslân, heb ik flink ervaring opgedaan met het versterken van minderheidsgroepen in Indonesië door hen via participatief onderzoek in gezondheidsprojecten een duidelijke stem te geven. Als freelance adviseur werk ik mee aan onderzoeken, monitoring van projecten en advies in de uitvoering van initiatieven om gezondheid te beschermen en te bevorderen. Specifieke onderwerpen waarin ik gespecialiseerd ben zijn publieke gezondheid en participatieve onderzoeksmethodes.
De laatste jaren heb ik ervaring opgedaan met het oogsten uit de natuur en hier smakelijke maaltijden mee bereiden. Het is oneindig waar de natuur direct om ons heen voor gebruikt kan worden!
Ik ben nieuwsgierig, doelgericht en heb een goed analytisch vermogen en ben hierdoor in staat om in korte tijd tot de kern van de zaak te komen.

Cees Kooy

De afgelopen jaren heb ik met diverse organisaties gewerkt waaronder het NOC*NSF, de Rabobank, diverse gemeentes in de Noordkop, Sportsupport, Woontij, Dorpswerk Noord-Holland en vele (sport)verenigingen. Organisaties en teams sterker maken en op de toekomst voorbereiden is mijn passie. De beste omschrijving van mijzelf is Organisatiepionier. Het werk van een pionier is ‘erg belangrijk, omdat anderen erop voort kunnen bouwen’. Dit is het uiteindelijke doel van alle trajecten, processen en trainingen waarin ik betrokken ben: toepasbaarheid en verwevenheid in de organisatie. In 2018 heb ik met succes de NL Actief/Fitvak Fitnesstrainer A opleiding behaald. Daarnaast ga ik al jaren op pad met groepen in de kano! Ik verzorg actieve teamtrainingen, waarin inhoud en actie gecombineerd worden.